سفارش تبلیغ
صبا ویژن

شهرستان مهر*** انجمن مهندسان

 

کدورت، سرآغاز جدایی است . [امام علی علیه السلام]

 
 

مدیریت| ایمیل من

| خانه

پایین

?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

سه شنبه 89/9/23  ساعت 3:46 عصر

شارژ کردن وسایل قابل شارژ شما به وسیله WiFi

http://transfer.parsiblog.com


حتما برای شما هم پیش امده است که بیرون از منزل و یا محل کار که دست رسی به شارژر های خود ندارید شارژ وسایل شما مثل موبایل mp3 پلیر ها و …. تان تمام شده باشد . در این طور مواقع ادم یا پریز برقی گیر نمی اورد یا در بیشتر مواقع شارژر خودش را همراه ندارد .
ولی با کمک RCA دیگر نگران این موضوع نباشید چون این شارژر قابل حمل در حقیقت یک باطری است که می تواند با دریافت سیگنال های Wifi خود را شارژ کند .
نحوه کار بدین ترتیب است که RCA در طول مدت حداکثر 6 ساعت می تواند با استفاده از سیگنال های Wifi اطراف خود می تواند خود را شارژ کند و سپس به وسیله پورت usb که دارد به وسایل شارژی شما متصل شود و آن ها را شارژ مجدد کند .


نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

سه شنبه 89/9/23  ساعت 3:46 عصر

ماهواره شناسایی


 

نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

سه شنبه 89/9/23  ساعت 3:46 عصر

در مورد GPS بیشتر بدانید!

 


جی پی سی

جی‌پی‌اس (GPS: Global Positioning System) سیستم موقعیت یاب جهانی منظومه‌ای از 24 ماهواره است که زمین را دور می‌زند و در هر مدار 4 ماهواره قرار دارد و توسط وزارت دفاع ایالات متحده پشتیبانی می‌شود. راکت‌های کوچکی نیز ماهواره‌ها را در مسیر صحیح نگاه می‌دارد.
ادامه ...

نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

سه شنبه 89/9/23  ساعت 3:46 عصر

مقاله در باره ی ماهوارهای مخابراتی


در این مطلب اطلاعات جالب و مهمی پیرامون ماهوارههای مخابراتی به همراه تصاویر ارائه شده است.

ادامه...

نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

سه شنبه 89/9/23  ساعت 3:46 عصر

جدیدترین عکسهای جدیدترین تکنولوژِیهای جهان


جدیدترین تکنولوژیهای جهان




نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

سه شنبه 89/9/23  ساعت 3:46 عصر

لب تابی با قابلیت حذف اطلاعات هنگام سرقت از راه دور





شرکت فوجیتسو لپ‌تاپ جدیدی را با نام FMV-LIFEBOOK S8390 وارد بازار کرده
که برای مصارف تجاری مناسب‌تر است و به دلیل بالا بودن قیمت، طرفداران
چندانی بین کاربران خانگی پیدا نخواهد کرد.

نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

سه شنبه 89/9/23  ساعت 3:46 عصر

رابط کاربردی کاربر ( پروژه حس ششم)

 




فن آوری جدیدی که تازه به جهان پای گشوده است فن اوری " رابط کاربردی کاربر" یا " پروژه حس ششم "است . این فناوری در موسسه ی  علم و  فناوری ماساچوسف امریکا به ثمر رسیده است.



نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

سه شنبه 89/9/23  ساعت 3:45 عصر

درد سر پایان نامه

ساعت  4:30  صبح روز دوشنبه دوم آذر


 هوس کردم کمی بنویسم
تعجب نکنید مدتی که کمی سحر خیز شدم
از اخرین مطلبی که نوشتم مدت زیادی گذشته تقریبا 5 ماه تو این مدت اتفاقات زیادی افتاده نمی دونم از کجا شروع کنم
ام م م م م م م م م
آها.....
امتحانات ترم قبل بد نبود تونستم معدل افتضاح ترم اولم کمی جبران کنم شرایط سختی بود اون روزها مصادف با حوادث انتخابات بود و امتحان هامون به عجیب ترین شکل ممکن  برگزار شد اوضاع عجیبی بود تاریخ جلسات امتحان تند و تند عوض می شد التهاب فضای تهران درگیریهای خیابانی و . . . .
 وقتی اون روزها یادم میاد مو به تنم سیخ میشه شاید نشه خیلی در باره وقایع سیاسی نوشت اما درسهای بزرگی از اون حوادث گرفتم.
جالب تر میشه اگه بدونید دقیقان هم زمان با اون اوضاع قاطی سیاسی و امتحانی و امنیتی من داشتم دنبال استاد راهنما برای پایان نامه می گشتم بعد از این که قضیه گرفتن استاد راهنما خارج از دانشگا منتفی شد دیگه مجبور شدم قید پژوهشگاه پلیمر رو بزنم ازبین اساتید دانشگا خودمون  دکتر نفیسی و دکتر پناهی و دکتر امیری اساتیدی بودن که زمینه کاریشون به نظر من جالب اومد  درباره دکتر امیری ودکتر نفیسی قبلا مطالبی نوشتم.


دکتر امیری ظرفیت تعداد دانشجوی ارشد شون تکمیل شده بود و فقط دو تا گزینه برای انتخاب داشتم دکتر پناهی و دکتر نفیسی.  خیلی دو دل بودم انتخاب سختی بود چون هر دوشون از بهترین اساتید پژوهشی دانشگا بودن و زمینه کاری هر دو جالب بالاخره بعد از کشمکش های ذهنی زیاد و مشورت با دوستان و اساتید دیگه تصمیم گرفتم با دکتر نفیسی صحبت کنم .
نمی تونید تصور کنید چه شرایط سختی رو تحمل کردم از طرفی امتحاناتم از طرفی جو ملتهب انتخابات و بدتر از همه اینکه دکتر نفیسی قصد سفر به آمریکا داشت و برای اینکه بتونم با ایشون صحبت کنم وقت زیادی نداشتم در نهایت بعد از ملاقات  و اسرار زیاد من تونستم موافقتشون جلب کنم خیلی خوشحال بودم قافل از اینکه این تازه شوع دردسرهای پایان نامه بود.
اینجاست که شاعر میگه : 


الا یا ایها الشیمیست که میگردی پی موضوع و استاد ها           که پایان نامه آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها
به طیف UV و FT اش کاخر صبا  زان  طره بگشاید             زتاب  جعد  BSA  چه خون افتاد  در  دلها
مرا در آزمایشکاه دانشگا چه امن و عیش چون هردم              جرس فریاد می دارد که بربندید دستگاه ها و محلولها
به محلول پروتئین روپوش رنگین کن گرت استاد می گوید        که شیمست بی خبر نبود ز راه و رسم تحقیق ها
شب تاریک و بیم Curve Fitting و K Bonding              دلم می آزرد هردم کجا دانند حال ما سبکباران کنکورها
همه کارم ز خودکامی  به  ناکامی  کشید اخر                        نهان کی ماند آن رازی کزو سازند محلولها


 


تفسیره شعرو بعدا می نویسم در ضمن ماجراهای شیرینه دیگه ای هم هست که راجع به اونا هم می نویسم الان باید کم کم آماده شم برم دانشگاه باید برای فردا وقت آزمایشگا بگیرم.


نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

سه شنبه 89/9/23  ساعت 3:45 عصر

من هم مقاله دار شدم


Journal of the Iranian Chemical Society, Vol. 7, Suppl. 1, February 2010
 


JOURNAL OF THE


Iranian


Chemical Society


Interactions of sodium selenat and sodium selenite with DNA


Maryam montazeri, F. Manuchehri, N. Makouie,


*A. Panahyab, Sh. Nafisi


Department of Chemistry, Islamic Azad University, Central Tehran


Branch (IAUCTB), Tehran, Iran


Selenium has long been of interest for possible cancer chemo preventive effects, largely assumed to be due to its role in the antioxidant enzyme glutathione peroxidase. Recent studies suggest that selenium compounds may increase oxidative stress as well as relieve it. Sodium selenite has been found to be an effective prophylactic treatment for erysipelas (a Streptococcal infection of the skin) in patients with secondary lymphoedema after cancer surgery. The anticancer and antiviral effects of these natural products are attributed to their potential biomedical applications. Sodium selenate and sodium selenite bindings to DNA and RNA are not fully investigated. This study was designed to examine the interactions of one of the most important kinds of antioxidants, called sodium selenate and sodium selenite with calf-thymus DNA in aqueous solution at physiological conditions, using constant DNA concentration (0.51 mM) and various concentration of drudge. sodium selenate and sodium selenite can stimulate the central nervous system by inhibiting the metabolisms of amine neurotransmitters or by direct interaction with specific receptor. UVvisible spectroscopic methods were used to determine the ligand binding modes, the binding constant and the stability of sodium selenate and sodium selenite-DNA complexes in aqueous solution. Spectroscopic showed major binding of sodium selenate and sodium selenite to DNA with overall binding constants of


K sodium selenate = 5.2 x 104 M-1, where K is the binding constant.


K sodium selenite = 1.5x 103 M-1, where K is the binding constant


Key words: DNA, sodium selenate, sodium selenite, UV-visible spectroscopic.


نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

سه شنبه 89/9/23  ساعت 3:45 عصر

منبع واقعی حیات

این سوالی که همیشه ذهن دانشمندای زیادی رو به خودش مشغول کرده مطلب جالب توی یک وبلاگ نجومی دیدم و برام جالب بود البته منبع اصلی این طالب سایت نجوم ایران است.
آیا سیانید منبع حیلت است؟


 



 


آیا تاکنون به این موضوع اندیشیده اید که منشا حیات در زمین از کجاست؟ اگر بر طبق نظریات بسیاری از دانشمندان معروف جهان حیات از نقطه ای دیگری از فضا به زمین آمده باشد، بنابراین زمین های دیگری نیز هست و شاید در همین لحضه موجودات و یا انسان های دیگری در نقطه ای دیگری از فضا در حال زندگی می باشند.


اما اگر این موضوع درست باشد، چگونه زندگی و حیات به زمین آمده است؟ برای این سوال پاسخ های گوناگونی ارائه شده اما در این میان  سیانید مهمترین کاندیدا و گزینه انتخاب شده می باشد. سیانید چیست و چگونه به زمین آمده است؟ از آزمایشات انجام شده برخوردهای سرعت بالا، چنین اسنباط می شود که حیات احتمالاً بر پایه سیانید (Cyanide) شکل گرفته و این سیانید خود درون آستروئیدهای وارده شده به اتمسفر زمین به وجود آمده است و به احتمال بسیار زیاد زمین در هنگام تولد دارای مواد آلی ( مولکول های پیچیده کربن دار که برای حیات ضروری اند)نبوده است.


بر اساس آزمایشات استنلی میلر (Stanly Miller) از دانشگاه شیکاگو در دهه 1950 یک احتمال این است که حیات پس از شکل گیری کامل زمین بر روی آن به وجود آمده است، به عنوان مثال واکنش های شیمیایی موجود در اتمسفر موجب به وجود آمدن حیات بر روی کره زمین گردیده است. اما چنین واکنش های شیمیایی تنها در اتمسفر اولیه زمین که غنی از متان و هیدروژن بوده امکان پذیر می باشد و در ضمن در مطالعات بعدی ژئولوژیکی باستانی ادعا می شود که این پروسه غیر محتمل است.


 



آیا زمین های دیگر و یا موجودات و انسان های دیگری نیز در فضا هستند؟


 


برخی دیگر معتقدند حیات به همراه بلوک های ساختاری از دنباله دارها و آستروئیدهایی که با زمین برخورد کرده اند به زمین منتقل شده. چرا که این اجرام حاوی غلظت های بالای مواد آلی اند. اما حرارت بسیار زیاد ناشی از برخورد، اکثر مواد موجود در آنها را می سوزاند و باعث تبدیل آن به مواد ساده تری مثل دی اکسیدکربن می شود.


 


امروزه یک راه دیگر برای حضور مواد آلی بر روی کره زمین شناسایی کرده اند. آزمایشات جدید نشان می دهد اگرچه در برخورد دنباله دارها و آستروئیدها مولکولهای آلی نابود می شوند اما احتمالاً به طور همزمان منجر به تشکیل مواد آلی دیگری می گردد.


پیتر شولتز از دانشگاه بروان (Brown University) و یکی از محققین این مطالعه می گوید: "در گذشته عقیده بر این بود که «هر ماده ای که وارد اتمسفر زمین می شود دمای آن به حدی می رسد که منجر به نابودی آن ماده می گردد.» آنچه از مطالعات جدید استنباط می شود این است که احتمالاً می توانیم این مواد را دوباره تولید کنیم."


 


 




 


شولتز به همراه سیجی سوژیتا (Seiji Sugita) از دانشگاه توکیو به وسیله یک جسم پرتاب شونده سوزان از جنس نوعی پلاسیک پلی کربنات – که یک ماده آلی است – برخورد دنباله دارها و آستروئیدها را همانند سازی کردند. این جسم با سرعت 6 کیلومتر بر ثانیه به یک هدف فلزی برخورد داده شد. آزمایشات فوق در مرکز تحقیقات Ames ناسا واقع در Moffett Field کالیفرنیا انجام گرفت. این جسم درست مثل یک آستروئید یا دنباله داری که به سطح زمین برخورد می کند همراه با درخشش از نور تبخیر شد.


آنالیز طیف نور حاصله مقدار زیادی سیانید را نشان می دهد (سیانید ترکیبی است که در آن یک اتم کربن به یک اتم نیتروژن متصل شده ). این سیانید، حاصل واکنش میان کربن موجود در جسم پرتاب شده و نیتروژن موجود در هواست.


 


بنابر گفته سوزیتا و شواتز ترکیبات سیاند بسیار فعال و واکنش پذیر هستند بنابراین واکنش های بیشتری را به دنبال داشته که منجر به تولید مولکولهای پیچیده تر کربن دار و مهم زیستی در اوایل شکل گیری زمین گردیده است.


از آنجایی که نیتروژن به عنوان ماده اولیه آمینواسیدها (یکی از ترکیبات مهم زیستی) است ، نیتروژن موجوددر ترکیبات سیانید دارای اهمیت ویژه ای می باشد. در ضمن در مواد آلی خام و اولیه آستروئیدها میزان این ماده بسیار اندک است.


 



تصویری خیالی از حیات فرازمینی


 


دونالد براونلی از دانشگاه واشنگتون می گوید: "بدون شک برخی از مواد آلی اولیه زمین از این راه به وجود آمده اند." وی دراین مطالعه شرکت نداشته. لیکن اضافه می کند که احتمالاً منابع دیگری برای تولید مواد آلی وجود داشته باشد از جمله ذرات غنی از مواد آلی غبارهای کیهانی و ذرات بین ستاره ای که آرامتر از آستروئیدها و دنباله دارها به زمین می رسند. این مواد در حین ورود به زمین گرم می شوند اما به دماهای بسیار بالا که باعث نابودی آنها شود نمی رسند.


نظر شما( )
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ

چگونه کتابخوان تر شویم؟
دانستنی های کوتاه
دانــستـــنی هـای جـــــالـــــــب
جهان در صدسال
28جمله از دکتر حسابی
الماس های معروف دنیا
معنی گلها
انیشتن
راز شمع (( در درمان و ارزو ها))
یا ذهن می تواند آینده را پیش بینی نماید؟
موبایل ومغز
آیا می دانید
خودرو و رنگها
نامگذاری محلات قدیمی تهران
پرچمدار ارتباطات با دور
[همه عناوین(1944)]

بالا

  [ خانه| مدیریت| ایمیل من| پارسی بلاگ| شناسنامه ]

بازدید

280260

بازدید امروز

473

بازدید دیروز

278

حضور و غیاب
یــــاهـو


 RSS 


 درباره خودم


 لوگوی وبلاگ

شهرستان مهر*** انجمن مهندسان

 پیوندهای روزانه


 اوقات شرعی

 فهرست موضوعی یادداشت ها

 لینک دوستان

مهندسی مکانیک
بی تاب

لوگوی دوستان




اشتراک