شهرستان مهر*** انجمن مهندسان

 

[ و گفته‏اند که در روزگار خلافت عمر بن خطاب از زیور کعبه و فراوانى آن نزد وى سخن رفت ، گروهى گفتند اگر آن را به فروش رسانى و به بهایش سپاه مسلمانان را آماده گردانى ثوابش بیشتر است . کعبه را چه نیاز به زیور است ؟ عمر قصد چنین کار کرد و از امیر المؤمنین پرسید ، فرمود : ] [ قرآن بر پیامبر ( ص ) نازل گردید و مالها چهار قسم بود : مالهاى مسلمانان که آن را به سهم هر یک میان میراث بران قسمت نمود . و غنیمت جنگى که آن را بر مستحقانش توزیع فرمود . و خمس که آن را در جایى که باید نهاد . و صدقات که خدا آن را در مصرفهاى معین قرار داد . در آن روز کعبه زیور داشت و خدا آن را بدان حال که بود گذاشت . آن را از روى فراموشى رها ننمود و جایش بر خدا پوشیده نبود . تو نیز آن را در جایى بنه که خدا و پیامبر او مقرر فرمود . [ عمر گفت اگر تو نبودى رسوا مى‏شدیم و زیور را به حال خود گذارد . ] [نهج البلاغه]

 
 

مدیریت| ایمیل من

| خانه

پایین

?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

سه شنبه 89/2/14  ساعت 2:12 عصر

آر.اس.اس چیست؟

آر.اس.اس چیست؟

آر.اس.اس (really simple syndication/rss) تشکیل ارتباط‌های بسیار ساده است.
آر.اس.اس فایلی با فرمت xml است که آخرین عناوین سایت های خبری، وبلاگ‌ها وسایت‌هایی از این دست را شامل می‌شود. با به روز شدن سایت، فایل آر.اس.اس به طور خودکار به روز می‌شود و به این ترتیب تازه‌ترین عناوین خبری، چکیده‌ای از هر گزارش یا خبر را می‌بینیم که در کنار آن پیوندی وجود دارد.
? مزایای آر.اس.اس
با rss می‌توان به راحتی و بدون نیاز به مشاهده روزانه سایت‌های مورد علاقه، از محتوا و به روز رسانی‌های آنها مطلع شد. وظیفه اصلی آر.اس.اس قابل دستیابی کردن اطلاعات و صرفه‌جویی است.
بسیاری از وبلاگ‌ها، مجلات و سایت‌های خبری از جمله: رویترز، نیورک تایمز، BBC و Cnn در کنار بسیاری از امکانات، محتویات تازه خود را به صورت آر.اس.اس عرضه می‌کنند.
? مزیت دیگر
بدون مراجعه به سایت های مختلف می‌توانیم مطالب را به ترتیبی که خود مرتب کرده‌ایم ببینیم. سپس به‌طور انتخابی مطالبی را که می‌خواهیم کامل بخوانیم روی سایت اصلی ببینیم و بدون درگیر شدن در تمام مطالب جدید و قدیم سایت‌ها، برنامه‌خوان خبری آر.اس.اس مطالبی را که نخوانده‌ایم برایمان جدا کرده و ارایه می‌کند و لذا در وقت و هزینه در اینترنت صرفه جویی کرده‌ایم.

همشهری آنلاین


نظر شما( )

لیست کل یادداشت های این وبلاگ

چگونه کتابخوان تر شویم؟
دانستنی های کوتاه
دانــستـــنی هـای جـــــالـــــــب
جهان در صدسال
28جمله از دکتر حسابی
الماس های معروف دنیا
معنی گلها
انیشتن
راز شمع (( در درمان و ارزو ها))
یا ذهن می تواند آینده را پیش بینی نماید؟
موبایل ومغز
آیا می دانید
خودرو و رنگها
نامگذاری محلات قدیمی تهران
پرچمدار ارتباطات با دور
[همه عناوین(1944)]

بالا

  [ خانه| مدیریت| ایمیل من| پارسی بلاگ| شناسنامه ]

بازدید

294614

بازدید امروز

1

بازدید دیروز

166

حضور و غیاب
یــــاهـو


 RSS 


 درباره خودم


 لوگوی وبلاگ

شهرستان مهر*** انجمن مهندسان

 پیوندهای روزانه


 اوقات شرعی

 فهرست موضوعی یادداشت ها

 لینک دوستان

مهندسی مکانیک
بی تاب

لوگوی دوستان




اشتراک