سفارش تبلیغ
صبا ویژن

شهرستان مهر*** انجمن مهندسان

 

دلها، خاک و دانش، نهال و گفتگو، آب است . هرگاه آب از خاک جدا افتد، نهال خشک گردد . [امام صادق علیه السلام]

 
 

مدیریت| ایمیل من

| خانه

پایین

?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

شنبه 89/2/11  ساعت 9:39 عصر

3D_FanFaces

Java

3D_FanFaces

دانلود 3D_FanFaces


نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

شنبه 89/2/11  ساعت 9:39 عصر

نسخه نهایی مرورگر مایکروسافت Internet Explorer v8.0 final

 

IE مخفف کلمه Internet Explorer معروف ترین مرورگر دنیا ساخت شرکت بسیار قدرتمند مایکروسافت است. مرورگری که بسیاری هنوز معتقدند هنوز هم پرطرفدارترین مرورگر دنیا به شمار می رود. IE از زمانی که نسخه های قدیم ویندوز عرضه می شد برروی سیستم عامل ها نصب بود و همین عامل باعث شده بود استفاده از آن بسیار رایج باشد. البته هنوز هم این مرورگر همراه با سیستم عامل ویندوز عرضه می شود. IE تا چند سال پیش بهترین و محبوب ترین به شمار می رفت اما زمانی که شرکت موزیلا مرورگر معروف خود یعنی Mozilla Firefox را عرضه نمود به تدریج از محبوبیت IE کاسته شد تا جایی که حتی IE نسخه 7 هم نتوانست جلوی ازبین رفتن این محبوبیت را بگیرد و با ارائه Mozilla Firefox v3.0 باعث شد دیگر به طور کامل IE به زیر کشیده شود و این مرورگر شرکت موزیلا بود که توانست با آماری خیره کننده رکورد دانلود در یک روز را بشکند و خود را بلندای سکوی مرورگر ها ببیند. از آن پس مایکروسافت تصمیم گرفت با ارائه نسخه جدیدی از مرورگر IE که بعدها به IE8 معروف شد هم شهرت از دست رفته خود را بازگیرد و هم این که بتواند با سرعت و کارآیی بالاتری نسبت به رقبای دیگر خود و علی الخصوص Mozilla Firefox دوباره جای خود را میان کاربران در اینترنت پیدا کند. از زمانی که مایکروسافت اقدام به طراحی نسخه جدید مرورگر خود شده بسیاری از کاربران منتظر ارائه نسخه نهایی آن بوده اند، هرچند این نسخه از زمانی که حتی به صورت آزمایشی هم روی سرور های مایکروسافت قرار گرفت بسیاری برای دریافت آن اقدام نمودند تا ببینند آیا این مرورگر در خود تغییراتی ایجاد نموده یا خیر؟
اما نکته ای که مسلم شده و بسیاری به آن اطمینان دارند این است که IE8 بسیار سریعتر از نسخه های قبلی بوده و با بهینه شدن بسیاری موارد سرعت بارگذاری صفحات تا حدود زیادی افزایش یافته تا آن جایی که IE8 را بسیار نزدیک به موزیلا فایرفاکس نموده است. این نسخه همانند نسخه 7 از قابلیت Tab Browsing بهره می برد با این تفاوت که تب ها هم بهینه شده تا کاربر ساده تر از آن چه که فکرش را کند در محیط اینترنت گشت و گذار نماید. شاید یکی از مهم ترین علت هایی که سران مایکروسافت و بخش طراحی این مرورگر را وادا داشت که نسخه جدید را ارائه کنند امنیت نسبتا پائین در نسخه های قبلی بوده است، مایکروسافت از همان زمانی که توسعه و به روز رسانی IE را آغاز کرد در مورد امنیت قول های زیادی به کابران داد و عنوان نمود که در این مورد ، سعی خواهد شد نهایت امنیت برای کاربران فراهم شود. البته با ارائه دو نسخه آزمایشی و نسخه RC  ویرایش اول (Release Candidate 1) هم مایکروسافت تا حد زیادی به قول خود در زمینه امنیت عمل کرد.
 IE8 در چندین بخش دیگر هم به روز رسانی شده که خالی از لطف نیست جملاتی کوتاه در مورد آن ها ذکر کنیم.
- یکی از قابلیت های جدیدی که به این نسخه از IE اضافه شده است قابلیت جست و جوی واقعی است. حتما در نسخه 7 در سمت راست نواری را دیده اید که به سادگی با آن می توانستید کلمات مورد نظر را در میان جست و جو گر های Search نمائید. حالا در IE8 زمانی که حرف را حروفی را تایپ شود ادامه حروف به صورت هوشمند ظاهر شده تا کاربر ساده تر بتواند جست و جو را انجام دهد.
- قابلیت بعدی که برای بسیاری اهمیت زیادی دارد گشت و گذار در دنیای وب سایت ها به صورت خصوصی است. حتما پیش آمده در اینترنت گشت و گذار کرده و سپس برای این که کسی از کارهای شما باخبر نشود مجبور شده اید تمامی کوکی ها ، کش ها و History ها را پاک نمائید. در IE8 با استفاده از قابلیت InPrivate کاربر به سادگی می تواند در وب کارهای خود را انجام دهد بدون این که کوچکترین ردپایی از خود به جای بگذارد. این قابلیت در کافی نت ها و یا مکان های عمومی بیشتر نمود پیدا می کند.
- امکان بعدی در کنار دو دکمه Refresh و Stop در کنار آدرس بار دکمه دیگری قرار گرفته است که به Compatibility View نام دارد و به کاربر کمک می کند تا ساده تر به بازدید سایت های مورد علاقه خود بپردازد. کار این دکمه در حقیقت این است که بعضی اوقات سایت هایی هستند که با تمامی مرورگر ها سازگاری ندارند. برای مثال وب سایتی با مرورگر نسخه 8 سازگار نشده است. این قابلیت کمک می کند تا تمامی آن چه که در سایت مورد نظر است برای کاربر به نمایش در آمده و تمامی امکانات از قبیل متن ها ، تصاویر و ... به همان صورت که طراحی شده اند نشان داده شوند . یعنی به نوعی استاندارد سازی شود، در بیشتر موارد این استاندارد با سایت ها همخوانی دارد و گاهی این مورد ممکن پیش آید.
- یکی از مواردی که شاید به سرعت عمل کاربران کمک زیادی کند همین امکان جدید است. در IE8 امکانی گنجانده شده تا کاربر با راست کلیک بر روی هرجایی از وب که می خواهد (برای مثال یه ایمیل) به خواسته خود سریعتر دست یابد. چرا راست کلیک ؟
وقتی روی متن ، ایمیل و ...  راست کلیک می شود منویی گشوده شده و کاربر به سادگی می تواند مقصود و هدف خود را در میان گزینه ها پیدا نماید.
- قابلیت دیگر جای گرفته در IE8 مبحث امنیت در ایمیل ها و صفحات شبیه به آن ها است. یکی از مواردی که در نسخه های قبلی از IE ضربه بیشتری به کاربران می زد همین مورد بود که در نسخه جدید مروگر مایکروسافت تقریبا به صورت کامل حل شده است. البته این مورد تنها در مورد ایمیل ها خلاصه نمی شود بلکه تقریبا در تمای فرم ها، صفحاتی که معمولا پروتوکل آن ها متفاوت است نظیر (‌Https) و  ... صدق می کند.
- و یکی از جالب ترین قابلیت ها این مورد است که به صورت لحظه به لحظه سایت هایی که در این قابلیت تعریف شده اند را به صورت خبری مشاهده کرد.  این قابلیت که Web Slices نام گرفته است به صورت پیش فرض سایت هایی نظیر Digg و فیس بوک را در خود جای داده است.
در نهایت هم از نظر زیبایی تا حدودی چهره IE تغییر کرده است. برای مثال تب ها هوشمند شده و اگر برای مثال دو صفحه از یک سایت همزمان باز باشد این دو تب به یک رنگ مجزا می گردد.
حتما صفحه ای که به منظور عدم اتصال به اینترنت یا عدم باز شدن یک سایت نمایش داده می شود را دیده اید. در IE8  این صفحه جایش را به صفحه ای دیگر داده که به What do you want to do next مشهور است.  در این صفحه امکاناتی نظیر آخرین سایت هایی که بازدید شده اند و یا سایت هایی که به صورت خصوصی در InPrivate قرار گرفته اند قابل دسترس هستند.
فکر نمی کنم با این توضیحات جایی برای فکر کردن باقی مانده باشد.


قابلیت های کلیدی نرم افزار Internet Explorer v8.0 final:
- افزایش کارآیی به صورت محسوس
- افزایش سرعت بارگذاری صفحات وب
- سرعت بالا در بارگذاری اسکریپ های تحت وب
- افزایش سرعت عملکرد کاربران به دلیل وجود امکاناتی برای دسترسی به بسیاری از منوها
- افزایش امنیت در IE8
- قابلیت خصوصی سازی عملکرد کاربر در وب با وجود InPrivate
- سازگارشدن تمام سایت ها با استاندارد ها برای نمایش کامل سایت ها
- قابلیت سریع خوانی با قابلیت Web  Slices
- امنیت  بالا در فرم ها ، ایمیل ها و ...
- جست و جوگر و آدرس بار هوشمند
- قابلیت مجزا ساختن تب هایی که از یک سایت بارگذاری شده اند.
- قابلیت بسیار کارآمد برای طراحان و دوستداران کدنویسی تحت وب ( Developer Tools )
- صفحه ای با نام What do you want to do next  جایگزین صفحه Can Not View This Page
- سازگار با نسخه های ویندوز XP سرویس پک 2 به بالا، ویندوز ویستا و ویندوز آینده یعنی ویندوز 7
- و...



ادامه مطلب...

نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

شنبه 89/2/11  ساعت 9:39 عصر

جدید جدید جدید

مهمانان عزیز از این پس لطفا به وبلاگ جدید من رجوع کنید ادرسشو پایین گذاشتم


 


 


 


جدید 


 


وبلاگ جدیدم پر از برنامه و مطالب بسیار خوبی هست


نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

شنبه 89/2/11  ساعت 9:39 عصر

آشنایی با ‏Netstat‏ ‏

این دستور که با سویچ های دیگری هم استفاده میشه یکی از دستورایی هست که همه هکر ها اول باهاش آشنا میشن.که با تایپ این دستور شما متوجه آی پی سیستمها و پورتهایی که با آنها در ارتباط هستید میشوید و مشاهده میکنید که چه پورتهایی Listening و یا Established هستن این باعث میشود اگر پورتی مخصوص یک تروجن مثل 27374 که پورت اصلی Sub7 هست در سیستم شما باز بود شما متوجه این پورت باز بروی سیستمتان بشوید. اگر در قسمت Foreign Address هم یک آی پی بوسیله پورتی به سیستم شما وصل بود شما به سرعت متوجه می شوید که یک نفر با آن آیپی در سیستم شماست ، پس این راهیست که متوجه گردید سیستمتان آسیب پذیر است یا نه ، برای مثال من با تایپ دستور Netstat در Ms-Dos پس از اتصال به اینتر نت نتایج زیر را گرفتم : C:\WINDOWS>netstat Active Connections Proto Local Address Foreign Address State TCP Midia:1454 cs33.msg.sc5.yahoo.com:5050 ESTABLISHED TCP Midia:1488 63.123.44.222:80 ESTABLISHED TCP Midia:1491 opi1.vip.sc5.yahoo.com:80 TIME_WAIُT TCP Midia:1497 64.187.54.23:80 ESTABLISHED TCP Midia:1498 64.187.54.23:80 ESTABLISHED همانطور که ملاحظه میکنید این دستور گاهی اوقات اسم صاحب سیستم کلاینتی که شما با آن در ارتباط هستید را نیز میدهد و چون اینجا من با کسی در PM نبودم اسم کسی را نمیبینید ولی اگر کسی با من چت کند و دستور Netstat را اجرا کند اسم را میبیند و متوجه میشود کهMidia صاحب آن سیستم کلاینتی می باشدکه در حال چت کردن با آن است و همچنین در این قسمت مشخص است که من با پورت 5050 با یاهو مسنجر ارتباط برقرار کرده ام و نیز نتایجی که در زیر Local Address مشخص است اطلاعاتی درباره خود من می باشد . و نتایجی که در Foreign Address بدست میاد مشخص میکند که ما با چه سرور یا کلاینتی در ارتباط هستیم . که در سطر پنجم مثال بالا یعنی 63.123.44.222:80 آیپی سایت یاهو میباشد و مشخص میکند که من در سایت یاهو بوده و به وسیله پورت 80 که پورت Http میباشد با این وب سرور ارتباط برقرار کرده ام و در قسمت Status هم مشخص میشود که شما با چه پورتهایی Established هستید یعنی ارتباط برقرار کرده و وصل هستید و چه پورتهایی Listening یا منتظر Request و در حال شنیدن می باشید ، بنابراین با دستور Netstat می شود یک عمل مانیتورینگ از تمام آیپی ها - پورتها و ماشینهایی که شما با آنها در ارتباط هستید گرفت . دستور Netstat/? : Help برنامه Netstat را معرفی میکند و سویچ های که ازش میتوان استفاده کرد و در مقابل هر سویچ در مورد کار آن توضیح مختصری میدهد. دستور Netstat -n : با این دستور میتوان آیپی و پورت سیستمی که شما با آن در ارتباط هستید را بدست آورد . برای مثال وقتی شما با یک نفر در یاهو مسنجر چت میکنید پورت ???? روی سیستم open هست چون یاهو از پورت ???? استفاده میکند پس با تایپ netstat -n خواهید داشت: Active Connections Proto Local Address Foreign Address State TCP 217.219.223.21:1425 216.136.175.226:5050 TIME_WAIT TCP 217.219.223.21:1431 64.242.248.15:80 ESTABLISHED TCP 217.219.223.21:1437 217.219.223.38:5101 ESTABLISHED همانطور که ملاحظه میکنید من در این لحظه با آیپی 217.219.223.38 در حال چت کردن بودم که اشتراکش هم از رایان روش بوده (مثل خودم)و آی پی خود نیز پروتکلی که ما بوسیله آن با یک سیستم ارتباط برقرار کردیم Proto مشخص میشود در قسمت Local Address من هم TCPارتباط برقرار شده است. دستور Netstat -na : با تایپ کردن این دستور در MS-DOS Prompt تمام پورتهایی که داده ها و بسته ها را میفرستند مشخص میشود ، نشان " na " در تمام دستورات به معنی نمایش همه پورتها و لیست کردن آدرسهای شبکه و شماره فرمها در یک قالب عددی می باشد ، برای مثال من با تایپ این فرمان در MS-DOS این نتایج را گرفتم : C:\WINDOWS>netstat -na Active Connections Proto Local Address Foreign Address State TCP 0.0.0.0:1954 0.0.0.0:0 LISTENING TCP 0.0.0.0:5101 0.0.0.0:0 LISTENING TCP 217.219.223.21:1954 207.46.106.21:1863 ESTABLISHED TCP 217.219.223.21:1971 216.136.225.36:5050 ESTABLISHED TCP 217.219.223.21:2031 63.121.106.74:80 TIME_WAIT TCP 127.0.0.1:1025 0.0.0.0:0 LISTENING *:* UDP 0.0.0.0:1958 *:* UDP 64.110.148.59:9 *:* UDP 64.110.148.59:137 *:* UDP 64.110.148.59:138 خب میبینید که پورتهای باز روی سیستم من لیست شده است. مثل 1954-1971-2031 دستور Netstat -a : این دستور نیز مثل دستور Netstat -an یا -na عمل میکنه فقط فرقش در اینه که این دستور پورتها را با معادل اسمیشان نشان میدهد ، برای مثال پورت 139 را با معادل اسمیش یعنی Netbios نشان میدهد و همچنین مانند دستور Netstat اسم صاحب سیستم را پرینت میکند .(این دستور برای تست کردن نقطه ضعفها و پورتهای باز در سیستم های خودمان بسیار مفید میباشد و اگر سیستم آلوده به تروجن بود میشود از این دستورها و کلاً برنامه Netstat این موضوع را فهمید ، پس آنهایی که سوال میکنند ما چگونه بفهمیم سیستم خودمان آلوده به تروجن هست یا نه ، استفاده از این دستور و کلاً دستورات Netstat میتواند خیلی به آنها کمک کند ) دستور Netstat -p *** : منظور از *** یعنی آن پروتکلی که شما در نظر دارید که میتواند TCP و UDP باشد. دستور Netstat -e : این دستور نیز یکی از دستورات Netstat است که آماری از ارتباطها و بسته ها و شماره های ارسال و ذخیره بسته ها و داده ها را نشان میدهد .(این دستور بیشتر برای ویندوزهای 98 , me و همینطور مودمهایی که آمار بسته ها را نمیدهند خوب و مفید است چون در ویندوز 2000 – XP- قسمتی از این آمار براحتی در اختیار User قرار میگیرد ، و شما میتونید با استفاده از این دستور ترافیک ISP و شبکه را ببینید و همینطور برنامه هایی که در حال دانلود هستسد را چک کنید و یا اگر بسته ای در ارسالش مشکلی پیش بیاد میتوانید در قسمت Errors مشاهده کنید ، ...) دستور Netstat -r : این دستور توسط کاربران معمولی اینترنت زیاد بکار گرفته نمیشود چون درک بعضی از گزینه هاش برای کاربران عادی دشوار ، بحرحال این دستور جزییات دقیقی مثل آدرس Gateway - Interface Metric -Netmask , ... درباره آدرس آی پی شما در شبکه میدهد ، همچنین در ویندوزهای8 9 - ME کار دستور Netstat -a را هم انجام میدهد .


 


 


 


نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

شنبه 89/2/11  ساعت 9:39 عصر

تعدادی مقاله در زمینه هک و برنامه نویسی

این مقالات رو خودم نوشتم تا شما دوستان ازش استفاده کنین


نظر یادتون نره


لینک دانلود


ویژوال بیسیک وساختار دادها


آشنایی با حملات pharming


تست نفوذ


آشنایی با تلنت Netstat و پروتکهای tcp/ip در شبکه


نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

شنبه 89/2/11  ساعت 9:39 عصر

بازگشت

  با سلام  و عرض تسلیت به شما دوستان به مناسبت ماه محرم و همچنین کشتار بی رحمانه مردم مسلمان و بی پناه غزه


به شما دوستان گرامی


از ایکه مدت زیادی نبودم و وبلاگ رو آبدیت نکردم معذرت می خوام بعلت یکسری تز مشکلات و درس و دانشگاه نمی تونستم به


 وبلاگ برسم از این به بعد سعی می کنم مطالب جدید و خوبی رو برای استفاده شما عزیزان روی سایت بزارم.


تا بعد


                                         خدا نگهدار 


نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

شنبه 89/2/11  ساعت 9:39 عصر

طراحی سایت

طراحی سایت به صورت حرفه ای


 


به همراه هاست ودومین رایگان


فقط 70000 تومان


 


برای سفارش با شماره 09359868127تماس بگیرید


نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

شنبه 89/2/11  ساعت 9:39 عصر

برنامه نویسی

 


 


برنامه نویسی سیستمهای مالی


سیستمهای انبارداری


سیستمهای مدیریتی


دیتا بیس


 


شماره تماس 09359868127


نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

شنبه 89/2/11  ساعت 9:39 عصر

ده نکته در مورد امنیت شبکه های بی سیم

1. کلمه عبور پیش‌فرض مدیر سیستم(administrator) را روی نقاط دسترسی و مسیریاب‌های بی‌سیم تغییر دهید.


اغلب نقاط دسترسی ( Access Point )و مسیریاب‌های بی‌سیم امکان مدیریت شبکه WiFi  را از طریق یک حساب کاربری مدیریتی فراهم می‌کنند. این حساب کاربری امکان دسترسی ابزار و پیکربندی آن را با نام کاربری و کلمه عبور فراهم می‌کند. اغلب تولیدکنندگان نام کاربری و کلمه عبور را در کارخانه تنظیم می‌کنند . نام کاربری معمول     admin یا administrator  و کلمه عبور یا خالی است یا کلماتی مثل admin ،public ، password و .... می‌باشد.


اولین گام برای افزایش امنیت شبکه بی‌سیم تغییر کلمه عبور پیش‌فرض نقاط دسترسی و مسیریاب‌های بی‌سیم بلافاصله پس از نصب است. اغلب ابزارها اجازه تغییر نام کاربری را نمی‌دهند اما اگر ابزارهای شما این امکان را می‌دهند، اکیدا توصیه می‌شود که نام کاربری را هم تغییر دهید.


برای امن نگه‌داشتن شبکه در آینده، می‌بایست به‌طور منظم این کلمه عبور را تغییر دهید. اغلب کارشناسان توصیه می‌کنند کلمه عبور را بعد از 30 تا 90 روز تغییر دهید.


 


 


2. فعال‌سازی قابلیت WPA/WEP


WPA (WiFi Protected Access) یک استاندارد امنیتی برای شبکه‌های بی‌سیم است (با Windows XP Product Activation اشتباه نشود). برای استفاده از WPA با Windows XP باید Clientهای دارای Windows XP را به صورت دستی patch کنید و هم‌چنین مطمئن شوید کارت شبکه‌ها و نقاط دسترسی به درستی پیکربندی شده‌اند.


برای پیکربندی WPA در شبکه با clientهای دارای ویندوز XP مراحل زیر را انجام دهید:


 


1.       نوشتار Overview of the WPA wireless security update in Windows XP را مطالعه کنید.


2.       بررسی کنید که تمام Client ها حداقل Service Pack1 داشته باشند.


3.       روی هر Client بررسی کنید که کارت شبکه با سرویس WZC(Windows Zero Configuration) سازگار باشد.


4.       برای هر client وصله Windows XP Support Patch for Wi-Fi Protected Access را بارگزاری و نصب کنید.


5.       تغییرات لازم برای نقاط دسترسی بی‌سیم از گام 1 را اعمال کنید.


6.       تغییرات لازم برای کارت شبکه‌های بی‌سیم از گام 1 را اعمال کنید.


 


 


3. تغییر SSID پیش فرض


نقاط دسترسی و مسیریاب‌های بی‌سیم دارای یک نام شبکه SSID(Service Set Identifier) هستند که توسط تولیدکنندگان به‌طور پیش‌فرض انتخاب می‌شود. SSID از ایزارهای پیکربندی بر مبنای وب یا ویندوز این سازندگان قابل دسترسی است. اغلب SSIDهای پیش فرض کلمات ساده‌ای مثل wireless، netgear، linksys، default و ... هستند. هرچند نفوذگر صرفا با دانستن SSID قادر به نفوذ به شبکه شما نیست ولی این مساله به عنوان یک نقطه شروع خوب برای نفوذگر به حساب می آید. زمانی که کسی شبکه ای با SSID پیش فرض بیابد، با دانستن این نکته که به احتمال فراوان این شبکه به درستی پیکربندی نشده است، ترغیب به نفوذ به شبکه می‌شود.


SSID می تواند هر زمانی تغییر کند به شرطی که این تغییر در تمام clientها نیز اعمال شود. برای افزایش امنیت شبکه های بی سیم، نام پیش فرض SSID را تغییر دهید. در انتخاب SSID توصیه های زیر را در نظر داشته باشید:


 
از نام، آدرس، تاریخ تولد، شماره تلفن یا دیگر اطلاعات شخصی تان به عنوان بخشی از SSID استفاده نکنید.
از کلمات عبور نام کاربری ویندوزتان یا emailتان یا ... استفاد نکنید.
با استفاده از عباراتی مثل "TOP_SECRET"، "FUNNY_BOX" و ... نفوذگران را وسوسه نکنید.!!!
از ترکیب حروف و اعداد استفاده کنید.
عباراتی با طول حداکثر یا نزدیک به حداکثر انتخاب کنید.
هرچند ماه یک بار SSIDتان را تغییر دهید.


 


 


4. قابلیت پالایش آدرس MAC را روی نقاط دسترسی و مسیریاب‌های بی‌سیم فعال کنید.


اغلب نقاط دسترسی و مسیریاب های بی سیم دارای قابلیتی به نام پالایش آدرس MAC (MAC Address Filtering) هستند. این مشخصه اغلب به‌طور پیش فرض فعال نیست. برای افزایش امنیت شبکه بی سیم تان این قابلیت را فعال کنید. در صورتی که این قابلیت فعال نباشد، هر clientای با دانستن SSID شبکه شما (در نظر داشته باشید که فهمیدن SSID کار بسیار ساده ای است) شاید چند پارامتر امنیتی دیگر مثل کلید رمزگذاری (در صورتی که قابلیت WEP فعال باشد) می تواند به شبکه شما وصل شود.


برای تنظیم قابلیت پالایش آدرس MAC شما به عنوان مدیر شبکه بی سیم باید لیست clientهایی که مجازند به شبکه وصل شوند را پیکربندی کنید. ابتدا آدرس MAC هر client را از طریق سیستم عامل یا ابزارهای پیکربندی به دست آورید و سپس آن ها را در صفحه پیکربندی نقاط دسترسی و مسیریاب های بی سیم وارد کنید و نهایتا قابلیت پالایش را فعال کنید. از این پس هر درخواست اتصال به شبکه بی سیم که برسد آدرس MAC آن با لیست تنظیم شده بررسی شده و در صورتی که در لیست نباشد اجازه اتصال به شبکه را نمی یابد. البته باید نوجه داشت که نفوذگران با جعل آدرس MAC (MAC Spoofing) قادرند به شبکه بی سیم شما وصل شوند ولی این مساله نباید باعث شود که شما از خیر این قابلیت بگذرید.


 


 


5. قابلیت همه‌پخشی SSID را روی نقاط دسترسی و مسیریاب‌های بی‌سیم غیرفعال کنید.


اغلب نقاط دسترسی و مسیریاب های بی سیم به‌طور خودکار SSID خوشان را در فواصل زمانی مشخص پخش می کنند. این مشخصه برای این است که clientها بتواندد به‌طور پویا شبکه های بی سیم را تشخیص دهند و بین آن ها جابه‌جا شوند (از شبکه ای به شبکه دیگر نقل مکان کنند). لازم به ذکر است که این مشخصه برای hotspotهای تجاری و سیار طراحی شده است که clientهای زیادی می آیند و می روند ولی برای شبکه های خانگی لازم نیست. از آن جایی که SSID به صورت واضح پخش می شود و هیچ رمزگذاری روی آن صورت نمی گیرد، به دست آوردن آن توسط نفوذگران کار راحتی است. همان‌طور که در گام 3 اشاره شد نفوذگر با دانستن SSID یک مرحله به هدف نزدیک تر می شود.


در یک شبکه بی سیم بحث roaming (جابه‌جایی بین دو شبکه بی سیم) مطرح نیست و پخش کردن SSID هیچ ضرورتی ندارد. برای افزایش امنیت شبکه بی سیم باید این قابلیت را غیرفعال کنید. یک بار که client شما با SSID درست پیکربندی شد دیگر نیازی به پیغام های همه‌پخشی نیست.


دقت داشته باشید که غیرفعال کردن قابلیت همه‌پخشی SSID فقط یکی از تکنیک‌های محکم‌سازی و افزایش امنیت شبکه‌های بی سیم است. این روش 100 درصد موثر نیست و نفوذگرها هنوز می توانند با sniff کردن پیغام های مختلف پخش شده در پروتکل WiFi، SSID را تشخیص دهند. در واقع تکنیک هایی مثل غیرفعال کردن همه‌پخشی SSID باعث می شئد که شبکه بی سیم شما هدف راحتی برای نفوذگران نباشد


ادامه مطلب...

نظر شما( )
?شهرستان مهر -- سید مصطفی برهانی نسب

شنبه 89/2/11  ساعت 9:39 عصر

آموزش ویژوال بیسیک و سی پلاس پلاس

آموزش خصوصی


ویژوال بیسیک


 


++C


بصورت خصوصی و تضمینی


با کمترین قیمت


 


شماره تماس : 09359868127


 


نظر شما( )
<   <<   81   82   83   84   85   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ

چگونه کتابخوان تر شویم؟
دانستنی های کوتاه
دانــستـــنی هـای جـــــالـــــــب
جهان در صدسال
28جمله از دکتر حسابی
الماس های معروف دنیا
معنی گلها
انیشتن
راز شمع (( در درمان و ارزو ها))
یا ذهن می تواند آینده را پیش بینی نماید؟
موبایل ومغز
آیا می دانید
خودرو و رنگها
نامگذاری محلات قدیمی تهران
پرچمدار ارتباطات با دور
[همه عناوین(1944)]

بالا

  [ خانه| مدیریت| ایمیل من| پارسی بلاگ| شناسنامه ]

بازدید

280354

بازدید امروز

567

بازدید دیروز

278

حضور و غیاب
یــــاهـو


 RSS 


 درباره خودم


 لوگوی وبلاگ

شهرستان مهر*** انجمن مهندسان

 پیوندهای روزانه


 اوقات شرعی

 فهرست موضوعی یادداشت ها

 لینک دوستان

مهندسی مکانیک
بی تاب

لوگوی دوستان




اشتراک